Sport & Outdoor Communicatie

Of het nu amateursport is of professionele sport, communicatie wordt steeds belangrijker.

En gelukkig vinden steeds meer nationale en internationale sportfederaties hun weg naar Portofoonwereld voor een goed advies en voordelige offertes.

Zo mogen wij op internationaal niveau het Sloveense Paralympische team tot ons portfolio rekenen.
Op nationaal niveau maakt onder andere het paralympische wielerteam gebruik van onze portofoons. Ook communiceert het Ecorunner Team van de Technische Universiteit Delft onderling én en met de bestuurder via door ons geadviseerde portofoons.

Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze.
Ons brede assortiment portofoons en onze gedegen kennis van communicatie stelt ons in staat jou het beste advies te geven.

Paragliding

Zo lang mogelijk in de lucht vliegen; dat is het doel van paragiden. Maar dat moet dan wel veilig gebeuren. Veel paragliders hebben hun communicatieapparatuur gevonden in ons assortiment. De portofoon moet dan wel zo klein en licht mogelijk zijn én geschikt voor de juiste frequenties.
Wij adviseren je graag

Paragliding

Airsoft & Paintball

Degelijkheid staat voorop, samen met een groot bereik. En het liefst wil je met jouw team op een beveiligde frequentie communiceren, zonder dat anderen mee kunnen luisteren. Hierbij is handsfree communiceren een vereiste.
Met het juiste advies kan jij snel integreren in een bestaand team.
Informeer naar de praktische tips en adviezen om goed ten strijde te trekken.