KLantenservice

Onze webwinkel en onze klantenservice zijn ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben onze dienstverlening dusdanig ingericht dat wij snel kunnen reageren op uw emails. In onze klantenservice kunt u eenvoudig de antwoorden op de meest voorkomende vragen vinden en u kunt gemakkelijk via onze support pagina een storing melden.

COVID-19 VIRUS (CORONA)

Zoals in heel de wereld heeft de uitbraak van het Corona (Covid-19) virus ook gevolgen voor Portofoonwereld en onze dienstverlening. Wij, maar ook onze leveranciers, vervoerders en bezorgdiensten hebben de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona (Covid-19) virus zo veel mogelijk te voorkomen.

BEREIKBAARHEID KLANTENSERVICE
Het aantal bestellingen en e-mails is het laatste jaar enorm toegenomen waardoor wij het alsmaar drukker krijgen met het inpakken en afhandelen van uw bestelling en staan onder tijdsdruk vanwege de pakket ophaaltijden van onze vervoerders. Wij blijven ons best doen om uw mail of bericht via onze website zo snel mogelijk te beantwoorden (binnen 48 uur) en vragen hiervoor om uw begrip wanneer u een mail of bericht via onze website heeft gestuurd.

TELEFONISCH BEREIKBAAR
Telefonisch zijn wij niet altijd goed bereikbaar vanwege onze bedrijfswerkzaamheden. Daarom vragen wij ook om een email te sturen met uw vraag. Wij zullen, als het overdag niet lukt, vaak ‘s avonds uw email beantwoorden.

AFHALEN BESTELLING
De optie om uw bestelling zelf op te halen in Veendam is alleen mogelijk tenzij dit op afspraak wordt gedaan met inachtneming van de regels van het RIVM.

LEVERTIJD BESTELLING

Bestellingen die vóór 15.00uur zijn geplaatst en betaald worden doorgaans dezelfde dag verzonden (mits voorradig, anders krijgt u hier een email bericht over) en binnen 2 werkdagen op uw adres aangeboden door een pakketbezorger/ster. Houdt wel rekening met eventuele vertraging door de enorme drukte bij de pakketvervoerders. Het kan zijn dat een pakket langer onderweg is.
Bestellingen die na 15.00uur zijn geplaatst en betaald worden de volgende werkdag verzonden en binnen 2 werkdagen bij u aangeboden. Houdt hierbij wel rekening met eventuele vertraging door de enorme drukte bij de pakketvervoerders.
Leveringen in België en Duitsland hebben doorgaans een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.
Uiteraard krijgt u van ons een track&trace code voor uw pakket per mail.
Doordat de druk op de post- en pakketbezorgdiensten enorm is toegenomen, kunnen wij niet in alle gevallen de aangegeven levertijden waarborgen. Wij vragen u om rekening te houden met vertragingen en dus langere levertijden.

Om uw pakket alsnog zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen hebben wij ervoor gekozen om naast PostNL nu ook GLS , DPD en UPS in te zetten als bezorgdienst. U ontvangt van de desbetreffende vervoerder een e-mail met de tracking (track&trace) van uw pakket.

Wij blijven ons uiterste best doen om uw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen ook in deze coronatijd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de informatiepagina van PostNL, GLS, UPS en de Rijksoverheid.

Wat onze klanten vinden

Duidelijke informatie over de producten
correcte en snelle verzending
echt een aanrader voor radioham.

Rudy / Bornem (BE)

– Quick answer to questions prior to submit the order
– Frequent information about the status of the Order and delivery
– I am very satisfied, a really good service in all aspects.
-I would buy here again.

Ignacio / Pamplona (ES)

Prijs/kwaliteit van de apparatuur is goed.
Ook de communicatie is snel en juist.

Peter / Amstelveen

Vragen of storingen

[supportcandy]