Firestik MK-274R

 49,- (  40,50 excl. btw)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Firestik MK-274R

 49,- (  40,50 excl. btw)

Bestel nog  250,- voor gratis verzending

Uw zekerheden

  • 14 dagen bedenktijd
  • snelle levering
  • gratis verzending NL va. € 250
  • Keurmerk gecertificeerd
Beschrijving

Mini Kit, Adjustable Channel Mount and 550 cm (18 feet) Coax.

  • For single hood, trunk or hatch channel antenna installs.
  • Use with antennas up to 120 cm (4 feet)
  • Includes stainsless steel mount and 550 cm (18 feet) Fire-Flex coax.

Deze set is vergelijkbaar met de Firestik MK-174 set maar dan met een extra " front to back angle correctie".Veel voertuigen hebben een helling in de carosserie van de kofferbak en dan past een standaard mount eenvoudig niet. 

Niet alleen zal de antenne stud beugel volledige 180 graden kunnen draaien maar ook hoeft u geen gaten te boren om deze beugel te installeren. De beugel is van een zware kwaliteit roestvrij staal en wordt geleverd met 550 cm (18 voet)  professionele kwaliteit Fire-Flex coaxiale kabel (met Firestik exclusieve FireRing connector) Dit alles in een pakket! 

De bevestigingsbeugel in deze set is geschikt voor kofferbak, motorkap en hatchback montage. De RVS  beugel wordt bevestigd aan de binnenkant rand van de kofferbak of motorkap.   Er zijn geen zichtbare montage gaten notdig in de carosserie van het voertuig. Deze set wordt geleverd includes 4  #12 x 1/2 Philips panhead roestvrij stalen plaat metalen schroeven (gebruik een # 20, 0.161 boor voor de schroef gaten).
Deze set geeft u de vrijheid om uw antenne op uw eigen creatieve manier aan uw voertuig te kunnen monteren.  Alle Firestik standaard  3/8×24 draad antennes of accessories kunt u direct in/aan de antenne stud monteren. In onze webshop hebt u de keuze uit veel kleuren Firestik antennes; Firestik II, Firefly, Road Pal, Scanner, 2-meter of  Mach-10 antenne tot 120 cm (4 feet) om je installatie compleet te maken!

Extra informatie
Fabrikant:

Firestik

Selecteer een Afleverpunt